Fra Ukraine til jobparat i Danmark

Et fire ugers forløb for ukrainske kvinder

Vi hjælper kommunerne

Vi aflaster i etableringsfasen

Kvinderne kommer til os umiddelbart efter deres etablering hos kommunerne. De vil fortsat have mange spørgsmål, som vi kan hjælpe kvinderne med - og dermed aflaste kommunerne.

Vi omskoler kvinderne til det danske arbejdsmarked

Kvinderne skal hurtigt i gang med at blive selvforsørgende og dermed også blive skatteborgere. Vi omskoler kvinderne til det danske arbejdsmarked, så der er større sandsynlighed for, at de og arbejdsgiverne ønsker at fastholde kommende ansættelser.

Vi skaber en tryg og sikker onboarding

Vi stiller vores virksomhedsnetvæk til rådighed, der sammen med kommunens samarbejds-

partnere skal hjælpe kvinderne med at få et job. Vi støtter og guider, så både arbejdsgivere og arbejdstagere får en succesfuld oplevelse.

Vi frigiver tid og ressourcer i kommunen

Vi tager os professionelt af kvinderne i fire uger, så kommunerne kan koncentrere sig om nogle af de mange andre opgaver i en af danmarkshistoriens største integrationsindsatser.

Vores spidskompetence

Vi hjælper kvinder med flygtninge- eller indvandrerbaggrund  ind på det danske arbejdsmarked. Det er vores spidskompetence! Vi har arbejdet med målgruppen i ti år. De seneste tre år med konceptet Kvinder i job, der hjælper kommunerne med at få etniske minoritetskvinder jobparate og i job.

 

Praktik

  • Forløbet tager fire uger
  • Hvert hold har mellem 16 og 22 kvinder

Kontakt

Marianne Hauerslev, chef for Kvinder i job

T: 2060 1175

M: marianne@kvinderijob.dk

Bygmestervej 10, 1. tv. 2400 København NV